Χανιά | Τι γίνεται τελικά με την παραλία στο Σταυρό;

χανιά-τι-γίνεται-τελικά-με-την-παραλία-533016

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε για την παραλία στο Σταυρό, το zarpanews.gr έψαξε και βρήκε τους επιχειρηματίες της περιοχής και έκανε ρεπορτάζ για την κατάσταση στην παραλία.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, όντως δεν υπάρχει το ένα αρμυρίκι που βρίσκονταν αριστερά από τις ξαπλώστρες στα περίπου 30 μέτρα αλλά όπως μας δήλωσαν οι επιχειρηματίες, αυτό έγινε από τις κακοκαιρίες του χειμώνα και το μετέφερε εκτός παραλίας φορτηγό του Δήμου – και όχι οι επιχειρηματίες όπως τους φωτογραφίζει η ανακοίνωση της  Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων.

Επίσης η κάμερα του zarpanews.gr φωτογράφισε το ξύλινο κράσπεδο στην θέση του, αλλά και τα 15-16 νέα δέντρα (φοίνικες) που έχουν φυτέψει οι επιχειρηματίες κατά μήκος της παραλίας συνολικά και όχι μόνο στο μέρος που οι ίδιοι εκμεταλλεύονται.

Όπως μας ανέφεραν, αναγκάστηκαν να φτιάξουν με δικά τους χρήματα και προσωπική εργασία και το παρακείμενο πάρκο παραθέτοντας μας και φωτογραφίες από το πριν και το μετά. Εκτός της ολική ανακαίνιση του πάρκου, φύτεψαν και εκεί περιμετρικά πάνω από 10 μουριές για να ενισχύσουν το πράσινο.

Το πριν
Το μετά

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook