Χανιά | Τι γίνεται με το «Εξοικονομώ κατ’ οίκον»;

χανιά-τι-γίνεται-με-το-εξοικονομώ-κατ-186759

exoikonomo kat oikonΕρώτηση προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής με θέμα «Πρόγραμμα ‘‘Εξοικονομώ κατ’ οίκον’’», κατέθεσε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου,  ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Στην ερώτησή του ο κ.Βιρβιδάκης αναφέρει:

«Μέχρι σήμερα, και εντός του 2014, έχουν κατατεθεί στην Βουλή περισσότερες από 20 ερωτήσεις και αναφορές, για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», γεγονός το οποίο τονίζει το μέγεθος του προβλήματος αλλά και την έλλειψη ουσιαστικών απαντήσεων.

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» έχει αποδειχθεί στην πράξη ιδιαίτερα επιτυχές λόγω εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα αλλά και λόγω της επαναδραστηριοποίησης των επαγγελματιών με συναφές του προγράμματος αντικείμενο. Όμως, γεγονός το οποίο απεικονίζεται και στην πληθώρα των ερωτήσεων και των αναφορών που έχουν κατατεθεί, τόσο η αποπληρωμή των εργασιών που έχουν υλοποιήσει οι ωφελούμενοι, όσο και η ένταξη νέων δικαιούχων, καθυστερούν σημαντικά. »

Καταλήγοντας ο κ. Βιρβιδάκης ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς:

«Ποια είναι η εικόνα σήμερα και ποια η μελλοντική προοπτική του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», τόσο Πανελλαδικά όσο και ειδικότερα στην Κρήτη; »

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook