Χανιά | Τι απαντούν οι «Ποδηλάτρεις» στον Βάμβουκα

χανιά-τι-απαντούν-οι-ποδηλάτρεις-στ-226554

Νέα επίθεση εξαπέλυσαν οι Ποδηλάτρεις, στον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα για το θέμα της παραχώρησης δωρεάν στάθμευσης σε Ι.Χ την «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο»:

«Απάντηση στην απάντηση του δημάρχου μας για την «ημέρα χωρίς αυτοκίνητο»

Μα κοροϊδευόμαστε τώρα δήμαρχε; Ξέρετε τι μέρα είναι σήμερα; «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο». Ξέρετε τι κάνουν σήμερα 2000 πόλεις της Ευρώπης; Να σας ξαναπούμε: Κλείνουν τους δρόμους για να καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει βιώσιμες πόλεις. Το σημαίνει πόλη χωρίς αυτοκίνητα.

Όπως έγινε και στην πόλη μας, το 2014 με την Παπανδρέου και το 2012 με τη Τζανακάκη με τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις. Και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το δωρεάν πάρκινγκ είναι προοδευτικό;

Σας τα έχουμε πει στην ημερίδα μας, σας τα είπαν επιστήμονες, επιτυχημένοι δήμαρχοι σε αυτόν τον τομέα, σας προτείναμε ανέξοδες λύσεις, σας υποδείξαμε έτοιμες λύσεις από άλλες πόλεις, σας τα λέμε με λόγια και πράξεις 12 χρόνια τώρα και μόνο αερολογίες και ξύλινη γλώσσα εισπράττουμε.

Ή δεν θέλετε να εκσυγχρονίσετε αυτή την πόλη και να παραμείνετε στις παλαιές τακτικές εξυπηρέτησης συμφερόντων ή δεν μπορείτε, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Με εξαίρεση τα κοινόχρηστα ποδήλατα (που καλώς μπήκαν), αλλά έγινε χωρίς καμία υποδομή για την ασφαλή κυκλοφορία τους, μόνο τα χειρότερα μπορούμε να σας αποδώσουμε αυτά τα 2 χρόνια. Δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν αλλά αν είναι να το πάρετε σαν προσβολή για να ασχοληθείτε με το πιο σημαντικό πρόβλημα των δημοτών σας, ας το ξανακάνουμε, αν είναι έστω κι έτσι να έχουμε μια μικρή ελπίδα για να πάμε εμπρός.

Συλλογικότητα ΠοδηΛάτρεις»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook