Χανιά | Την Παρασκευή ο 7ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Μαγειρικής

χανιά-την-παρασκευή-ο-7ος-παγκρήτιος-δ-306941

Η Κρητική κουζίνα, αποτελεί μια πολύ σημαντική πτυχή του πολιτισμού μας και γι’ αυτό οφείλουμε να τη διαφυλάξουμε και να την αναδείξουμε. Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης ως φορέας μη κερδοσκοπικός από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα σαν κύριο σκοπό έχει την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την ανάδειξη του τοπικού γαστρονομικού πολιτισμού και της Κρητικής Κουλτούρας.

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι για ακόμα μια χρονιά η λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα πραγματοποιήσει τον 7ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κρητικής Κουζίνας στα Χανιά στον εκθεσιακό χώρο Αγυιάς στις 27, 28 και 29 Νοεμβρίου 2015 με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Ο.Α.Δ.Υ.Κ. και την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών.

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις καθώς και παρουσίαση του Κρητικού Παντοπωλείου, παρουσίαση των συνεργατών της λέσχης που θα βρίσκονται στον χώρο, παρουσίαση του «Young Chef», ένα καινούριο κομμάτι που σαν σκοπό θα έχει την σωστή καθοδήγηση των νέων που εισέρχονται στον χώρο της γαστρονομίας καθώς και την προάσπιση της Κρητικής γαστρονομίας πάντα κάτω από την σκέπη της ΛΑΚ των τακτικών μελών μας.

Στον χώρο του διαγωνισμού θα παρευρεθούν καταξιωμένοι συνάδελφοι και φίλοι από τον ευρύτερο χώρο της γαστρονομίας, όπου θα πραγματοποιήσουν μικρά σεμινάρια και πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες.

Η έναρξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 6:00μμ. Θα συμμετέχουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Είσοδος ελεύθερη για όλους

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook