Χανιά | Την Πέμπτη στο Εφετείο ο «δράκος των Αγίων Αποστόλων»

χανιά-την-πέμπτη-στο-εφετείο-ο-δράκος-72317

viasmosΣτο Μικτό Ορκωτό Εφετείο των Χανίων δικάζεται την Πέμπτη μετά από έφεση του κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου του  Ηρακλείου που τον καταδίκασε σε κάθειρξη 25 ετών κατά συγχώνευση, ο κατά συρροή βιαστής που είχε σκορπίσει τον τρόμο το 2006 στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων και όχι μόνο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός δράστης Αλβανικής υπηκοότητας δρούσε στη περιοχή των Αγ. Αποστόλων Χανίων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 2006, διαπράττοντας βιασμούς, επικίνδυνες βαριές σωματικές βλάβες σε βάρος των θυμάτων του, έχοντας προτίμηση σε έφηβες κοπέλες.

Κάποια από τα θύματα του (7) βρήκαν το κουράγιο και κατήγγειλαν τις σε βάρος τους πράξεις.

Δρούσε μεθοδικά παραμονεύοντας τα θύματα του. Ορμούσε σ’ αυτά καλύπτοντας τα πρόσωπα τους ώστε να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμος και αφού τις καταστούσε ημιλιπόθυμες, τις βίαζε, αφήνοντας τες αιμόφυρτες και κάποιες από αυτές κοντά στο θάνατο. Το θράσος του ήταν τέτοιο που εισέβαλε και στα σπίτια κάποιων από αυτές προχωρώντας στα όσα αποτρόπαια προπεριγράφουμε κατά την διάρκεια του νυχτερινού τους ύπνου.

Κατά την απολογία του ο δράστης υποστήριξε πως δε θυμάται να έχει κάνει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και αποδίδει τις κατηγορίες σε πλεκτάνη.

Ο Αλβανός συνελήφθη όταν επιχείρησε να «προσεγγίσει» ένα ζευγάρι Χανιωτών σε παραλία της πόλης με σκοπό να βιάσει την κοπέλα.

Μεταξύ των περιπτώσεων που του αποδίδονται και καταδικάστηκε πρωτόδικα είναι: η περίπτωση μίας Ουκρανής την οποία κακοποίησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, αλλά και μία κοπέλα από τα Χανιά, στην οποία επιτέθηκε όταν είχε πάει με τον σκύλο της βόλτα σε παραλία. Ο κακοποιός χτύπησε τόσο άσχημα την άτυχη κοπέλα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook