Χανιά | Τζιπ χτύπησε γυναίκα στη Σφακίων και την έστειλε στο νοσοκομείο | Photos

χανιά-τζιπ-χτύπησε-γυναίκα-στη-σφακίω-541919

Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα με τραυματία μια ηλικιωμένη γυναίκα συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Σφακίων στο κέντρο των Χανίων.Μια ηλικιωμένη γυναίκα, αναγκάστηκε να διασχίσει το δρόμο λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων πάνω στο πεζοδρόμιο όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από την γειτονιά, η ηλικιωμένη τραυματίστηκε, όταν ο -επίσης ηλικιωμένος- οδηγός του τζιπ περνούσε από το σημείο χωρίς να την δει, με αποτέλεσμα να την παρασύρει.Η ηλικιωμένη σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αναγκάστηκε να διασχίσει το δρόμο καθώς στο πεζοδρόμιο είχαν σταθμεύσει 2 οχήματα, όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες.

Το γεγονός είναι γνώριμο, καθώς όπως έχουμε δημοσιεύσει παλιότερα στο zarpanews.gr(Δείτε ΕΔΩ), η παλιά BMW της φωτογραφίας παρκάρει επι μονίμου βάσεως, καθώς σύμφωνα με τους περίοικους ο ιδιοκτήτης της «δεν θέλει να παρκάρουν άλλα οχήματα στον ακάλυπτο του οικήματος.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικό και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφεραν την ηλικιωμένη στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ άνδρες της αστυνομίας πήραν τις πινακίδες από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα πάνω στο πεζοδρόμιο.Εντωμεταξύ την ίδια ώρα, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον παράλληλο δρόμο της Εθνικής στις Μουρνιές, όπου μετά από σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ο δικυκλιστής και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Τζιπ χτύπησε γυναίκα στη Σφακίων και την έστειλε στο νοσοκομείο | Photos

  1. Συμφωνώ με τον Γιώργος-Παλιά Πόλη. Είναι ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα. Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό το πράγμα που ο καθένας παρκάρει το αυτοκίνητό του όπου του… κάνει κέφι. Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί δικός του άνθρωπος, ας το σκεφτεί λιγάκι. Και δεν δίνω όλο το βάρος στον οδηγό που χτύπησε την ηλικιωμένη γιατί ο τραυματισμός θα μπορούσε να αποφευχθεί αν δεν υπήρχαν παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια και δεν αναγκάζονταν κυρία να διασχίσει το δρόμο. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Την έχουμε καταντήσει ζούγκλα.

    1. Δεν την έχουμε καταντήσει ζούγκλα, ήταν πάντοτε ζούγκλα και απλούστατα δεν κάναμε ποτέ τίποτε ώστε να μην είναι ζούγκλα! Αστυνομικοί, δηλαδή, δεν περιπολούν στη Σφακίων και σε κάθε «Σφακίων»; Δεν βλέπουν ότι υπάρχουν σταθμευμένα οχήματα στα πεζοδρόμια; Γιατί δεν παίρνουν τότε τις πινακίδες και περιμένουν να σκοτωθεί ή να χτυπήσει κόσμος; Μπροστά στις κάμερες κάνουν τη δουλειά τους, πίσω από τις κάμερες πίνουν καφέ στα Δικαστήρια. Γνωστό το παραμύθι, πλέον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook