Χανιά | Τα παιδιά ζωγραφίζουν κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού | Photos

χανιά-τα-παιδιά-ζωγραφίζουν-κατά-της-β-128604

stu_paints (1)Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σ. Κεδίκογλου και το Παρατηρητήριο για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, κάλεσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες της χώρας, να συμβάλλουν με τις εικαστικές δημιουργίες τους στη διαμόρφωση της ιστοσελίδας του Παρατηρητηρίου (http://paratiritirio.minedu.gov.gr).

stu_paints (2)

Οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσκλήθηκαν να δημιουργήσουν το Λογότυπο του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, ατομικά ή ομαδικά σε χαρτί διαστάσεων Α4, συμμετέχοντας στη δράση «+δημιουργώ».

stu_paints (3)Η τριμελής επιτροπή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, με μέλη τους Μαρματάκη Αρετή, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, Μπαχαροπούλου ΄Ελλη, εκπαιδευτικό Καλλιτεχνικών, του 2ου Γυμν. Ελ. Βενιζέλου και Τσόγκα  Ιωάννη, Υπεύθυνο Συμβουλευτικού Σταθμού νέων, αφού αξιολόγησε τα έργα των μαθητών που συμμετείχαν στη δράση «+δημιουργώ» επέλεξε τα τρία πρώτα που θα εκπροσωπήσουν τη Δ/νση μας, στη συνέχεια της διαδικασίας.

Τα έργα που επελέγησαν είναι: της Μαρίας Μιχελάκη, μαθήτριας της Β΄ τάξης του Γ.Λ. Βάμου, της Ελένης Αλατσάκη, μαθήτριας της Γ΄ τάξης του Ειδικού Γυμνασίου και του Δημήτρη Ξανθουδάκη μαθητή της Α΄ τάξης του ΕΠΑΛ Κισάμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook