Χανιά | Τα «γούρια» του Αλέξη Τσίπρα | Ο φραπέ, το κομπολόι, οι σέλφι και τα παραλειπόμενα της επίσκεψης

χανιά-τα-γούρια-του-αλέξη-τσίπρα-ο-φ-281377

Δεν ξέρουμε αν ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει στα γούρια, ωστόσο η χθεσινή επίσκεψή του σε Χανιά και Ρέθυμνο, είχε κάποιες αναφορές σε αυτά. «Ξεκίνησα την περιοδεία από τα Χανιά από όπου τέλειωσα την προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Γούρικη είναι η πόλη για τον ΣΥΡΙΖΑ και για μένα προσωπικά» είπε στην επίσκεψή του στο Δημαρχείο Χανίων, ωστόσο ο Βηματοδότης καταγράφει μία σειρά από «γούρικα» περιστατικά και παραλειπόμενα της επίσκεψής του:

Μία κυρία του χάρισε και αυτή τη φορά ένα κρητικό μαντήλι, ενώ ένας καταστηματάρχης του δώρισε ένα γούρικο όπως είπε, κομπολόι. Μάλιστα για να «πιάσει» το γούρι ήπιε και μία τσικουδιά… άσπρο πάτο!tsipras_anogeia1

Oι δήμαρχοι που τον συνάντησαν λίγη ώρα αργότερα δεν του πρόσφεραν τσικουδιά (όπως συνηθίζουν σε όλους τους υψηλούς επισκέπτες τους), αλλά… φραπέ και νερά καθώς και κρητικά παξιμάδια.

Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας του έκανε δώρο αντίγραφο ενετικού φάρου, με το οποίο ο κ. Τσίπρας ενθουσιάστηκε λέγοντας πως ο φάρος είναι από τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία της Ελλάδας.

tsipras_vamvoukas Του δώρισε επίσης και ένα λεύκωμα του Ελευθέριου Βενιζέλου, το οποίο ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα το διαβάσει, αλλά όταν βρει χρόνο.

Στο Καστέλι ο Τσίπρας δεν χάλασε το χατήρι νέων θαυμαστών του για… σέλφι.

Ϡ?䱯?

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook