Χανιά | Τίμησαν την οικογένεια Τσατσαρωνάκη για την πολυετή προσφορά της | Photos

χανιά-τίμησαν-την-οικογένεια-τσατσαρ-726488

Την καθιερωμένη της ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής στον αγαπητό Μητροπολίτη  Ειρηναίο Γαλανάκη πραγματοποίησε και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, σε συνεργασία με την Ένωση Προβολής του έργου του.Στην κατάμεστη αίθουσα του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολυκέντρου της Ιεράς Μητρόπολης, πραγματοποιήθηκε εκτός του καθιερωμένου μνημόσυνου στη μνήμη του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη, εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης στους μεγάλους δωρητές και ευεργέτες της τοπικής εκκλησίας και της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, εκτός των άλλων τίμησε και την οικογένεια του Νίκου και Μαρίας Τσατσαρωνάκη, για την ευγενική και σπουδαία προσφορά του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου στην Κίσσαμο, ενός εμβληματικού κτίσματος που προσφέρει με πολλούς και διάφορους τρόπους στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Νίκος Τσατσαρωνάκης εμφανώς συγκινημένος, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα μαζί με τον εγγονό του Παναγιώτη και κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε την σύζυγό του και όλη του την οικογένεια που συμφώνησαν για τη μεγάλη δωρεά, αλλά και για την συμπαράσταση τους στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το παρόν έδωσαν εκτός των άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, αρκετοί κληρικοί, εκπρόσωποι στρατιωτικών και εισαγγελικών Αρχών, Σωμάτων Ασφαλείας, Φορέων, Συλλόγων, Εταιρειών, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος κόσμου, τιμώντας τους ανθρώπους που προσέφεραν έμπρακτα στην κοινότητα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook