Χανιά | Τίμησαν για 4η χρονιά τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Φουντουλάκη | Photos

χανιά-τίμησαν-για-4η-χρονιά-τη-μνήμη-το-703358

Για 4η συνεχόμενη χρονιά φίλοι και συγγενείς τίμησαν τη μνήμη του Μιχάλη Φουντουλάκη, σε φιλανθρωπικό τουρνουά που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Περιβολίων.Για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη στο»στολίδι» της πόλης των Χανίων, καθώς τα τρία προηγούμενα χρόνια διεξαγόταν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Το παρών έδωσαν η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Χανίων, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ και οι Φίλοι/Πρώην συμπαίκτες που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε τρία παιχνίδια συνολικά. Σημαντική ήταν και η στήριξη του κόσμου ο οποίος βοήθησε με τη σειρά του στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν από τους «Γιατρούς του Κόσμου» για ιερό σκοπό.Οι διοργανωτές από την πλευρά τους ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοήθησαν για να διεξαχθεί η διοργάνωση. Μεταξύ αυτών την ΕΠΣ Χανίων και την Ε.Δ. για τον αφιλοκερδή ορισμό των τριών διαιτητών (Κεζέμπογλου, Μισαηλίδης, Χατζηδάκης), το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ Πέτρο Μιχαηλίδη για τη δωρεά του, το Δήμο Χανίων και το αθλητικό τμήμα του, τις ομάδες, τον κόσμο και όλους τους φίλους-συγγενείς, τους Γιατρούς του Κόσμου για την παρουσία τους, τον φροντιστή του γηπέδου Γιώργο Φατζικμανώλη, το athlitiko.gr, τη ΝΕΑ Τηλεόραση και τα Χανιώτικα Νέα για την κάλυψη της διοργάνωσης.Για την ιστορία έγιναν συνολικά τρεις αναμετρήσεις και κάθε ομάδα σημείωσε από μία νίκη. Αναλυτικά παρακάτω όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς τυπικά και τα σκορ με τους σκόρερ:

Φίλοι/Πρώην Συμπαίκτες (Δημήτρης Καφούσης): Κ. Ανδρεαδάκης, Παπούλιας, Πολάκης, Σακουάλος, Ταταράκης, Σεργάκης, Κουκουράκης, Γερούλης, Δοξάκης, Μπελώνης, Γωνιωτάκης, Ν. Ανδρεαδάκης, Μπολανάκης, Μανωλακάκης, Κουρκουμελάκης, Νικολακάκης, ΝταγκουνάκηςΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Μουριζάκης): Πόντα, Κογιαννάκης, Σούλκε, Σταφυλίδης, Σκοπελίτης, Φανδριδάκης, Αναστασόπουλος, Κρεμασμενάκης, Κουτεντάκης, Κακαβελάκης, ΑθανασάκηςΠαγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Μαρκάκης): Ρωμανιάς, Κιουρτσίδης, Ζουμαδάκης, Φανταουσάκης, Mαρνελάκης, Αρτίν, Κόσεκ, Αθανασάκης, Τρίτσης, Καστρινάκης, Νταμαδάκης, Ρενιέρης, Μητρόπουλος, Σταμούλης, Ποντίκας, Παράκης, ΜακρήςΑποτελέσματα:

1. Φίλοι/Πρώην Συμπαίκτες-Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ 2-1 (Γωνιωτάκης, Δοξάκης-Αθανασάκης)

2. ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ-Φίλοι/Πρώην Συμπαίκτες 2-1 (Αναστασόπουλος, Κρεμασμενάκης-Παπούλιας)

3. Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ-ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ 2-0 (Ρωμανιάς, Κιουρτσίδης πεν.)

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook