Χανιά | Τέλος εποχής για το «My»… Κλείνει μετά από 11 χρόνια

χανιά-τέλος-εποχής-για-το-my-κλείνει-169275

my2Μπήκε στις ζωές των Χανιωτών τον Οκτώβριο του 2003 και έμεινε στις καρδιές μας για 11 χρόνια. Το My Café Bar Restaurant ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο του έχοντας διαγράψει μια πορεία που τα είχε όλα.

my1Τόπος συνάντησης και διασκέδασης των Χανιωτών όλων των ηλικιών, αποτέλεσε τη μοναδική επιλογή για την κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και της νύχτας. Από νωρίς το πρωί με καφέ, με μοναδικές γευστικές επιλογές μέσα από το πλούσιο μενού και με καθαρά ποτά το βράδυ.

my6Το αγαπημένο στέκι που πρωταγωνίστησε όλα αυτά τα χρόνια στη νυχτερινή ζωή της πόλης, μας χάρισε μοναδικές στιγμές ατελείωτης διασκέδασης, καθιερώνοντας και τις περίφημες και πολύ πρωτότυπες θεματικές βραδιές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λουλουδοπόλεμος, το απόλυτο event του Μy, που καθιερώθηκε τις Κυριακές για 10 ολόκληρα χρόνια.

my5Επίσης αγαπήθηκαν πολύ οι βραδιές Pop Corn Super Stars, το Karaoke night και πολλές ακόμα ιδέες που απογείωναν καθημερινά το κέφι.

my9my7Συγχρόνως το My Café Bar Restaurant φιλοξένησε πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής (Ρόκκος, Δάντης, Αναστασιάδης, Μηδενιστής, Φουρέϊρα, Πανταζής και πολλοί άλλοι) ενώ τεράστια επιτυχία είχαν και οι βραδιές αφιερωμένες στην κρητική μουσική με μερικούς από τους πιο γνωστούς μουσικούς (Βασίλης Σκουλάς, Αντρέας Μανωλαράκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Νίκος Ζωιδάκης, Γιώργος Χαιρέτης, Νίκος και Ζήνος Περουλάκης, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης).

my4Ωστόσο το κέφι, η διάθεση αλλά και η ομάδα του My θα συνεχίσουν να μας χαρίζουν μοναδικές βραδιές, χειμώνα – καλοκαίρι, στη Σταφιδική, στην οδό Καλλεργών, εκεί όπου θα μεταφερθεί η διασκέδαση για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες, δημιουργώντας το νέο στέκι του χειμώνα.

stafidiki

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook