Χανιά | Σώο και αβλαβές το ζευγάρι των Τσέχων | Για αλλού είχαν ξεκινήσει και αλλού βρέθηκαν

χανιά-σώο-και-αβλαβές-το-ζευγάρι-των-τ-72291

gkigkilosΕντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους το ζευγάρι των Τσέχων τουριστών, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ. (Δείτε εδώ).

Το νεαρό ζευγάρι πάντως αντί να βρεθεί στην ευρύτερη περιοχή του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης εντοπίστηκε στην περιοχή του Γκίγκιλου, ενώ είχαν αφήσει το όχημα το οποίο χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους ακριβώς έξω από την είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς στον Ομαλό.

Προφανώς αλλά άγνωστο πως, μπερδευτήκαν και ξεκίνησαν να διασχίζουν το φαράγγι της Σαμαριάς, ενώ νόμιζαν πως βρίσκονταν στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης , όταν ειδοποίησαν τις αρχές.

Σημειώνεται πάντως πως η κινητοποίηση ήταν άμεση από τις αστυνομικές αρχές με τις δυνάμεις των ΤΑΕ και ΟΠΚΕ να ξεκινούν τις έρευνες, ενώ το με το πρώτο φώς της ημέρας στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των νεαρών Τσέχων.

Στην επιχείρηση εκτός από τις αστυνομικές δυνάμεις συμμετείχαν τα πυροσβεστικά κλιμάκια σε Κάνδανου και Σέλινο, μέλη του ορειβατικού, Εθελοντές, ενώ είχε ζητηθεί και από την Πολιτική Προστασία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, και η συνδρομή των κατοίκων που έχουν γνώση τις συγκεκριμένης περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook