Χανιά | Σύσκεψη στο Δημαρχείο μετά την παραίτηση της αντιδημάρχου για τα αδέσποτα στον Αποκόρωνα

χανιά-σύσκεψη-στο-δημαρχείο-μετά-την-π-757590

Προγραμματισμένη ευρεία συνάντηση μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Αποκορώνου παρουσία του Δημάρχου κ. Χ. Κουκιανάκη.

Η αναγκαιότητα συζήτησης προέκυψε μετά την αντικατάσταση της κας  Ε. Τερεζάκη από τα καθήκοντα της Αντιδημάρχου αρμόδιας για τα αδέσποτα  γεγονός που μας ανησύχησε ιδιαίτερα λόγω της εξαιρετικής δράσης της στο τομέα αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα  , που είχε βεβαίως και  την πολιτική κάλυψη και βούληση του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος και οι παρόντες  τόσο της δημοτικής αρχής όσο και των υπηρεσιών του Δήμου δήλωσαν, ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχιστεί και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο το σπουδαίο έργο του Δήμου ιδίως όσον αφορά την στείρωση, την σίτιση αλλά και την αντιμετώπιση άλλων περιστατικών τραυματισμού ή ασθένειας των ζώων.

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ζώα  ο δε κ. Δήμαρχος εξήγγειλε την δημιουργία Γραφείου αδέσποτων ζώων στο οποίο θα απασχολούνται υπάλληλοι του Δήμου και θα πλαισιώνεται από εθελοντές, από τους πολλούς που υπάρχουν υπάρχουν στον Δήμο, Έλληνες αλλά και πολλοί ξένοι κάτοικοι Αποκόρωνα.

Στην σύσκεψη εκτός του Δημάρχου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Αργυρώ Μπενάκη, Νίκος Κουκουράκης, Ιωάννης Νικολακάκης, η εντεταλμένη σύμβουλος με καθήκοντα Αντιδημάρχου και υπεύθυνη για τα αδέσποτα Νίκη Νιολάκη, εργαζόμενοι στο Δήμο με αρμοδιότητα τα αδέσποτα, εθελοντές πολίτες και από την 5μελή του Δήμου Αποκόρωνα η Νατάσα Μπομπολάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook