Χανιά | Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΧ Γιάννη Παυλάκη

χανιά-σφοδρή-επίθεση-στον-πρόεδρο-της-429327

Επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων και προέδρου της ΟΕΒΕΝΧ κ. Γιάννη Παυλάκη εξαπολύει με ανακοίνωση του ο κ. Χαράλαμπος Πετράκης αντιπρόεδρος του σωματείου Μηχανικών αυτοκινήτων και μέλος Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΧ.

Αφορμή για την επικριτική ανακοίνωση η διαπίστωση του Προέδρου του κ. Παυλάκη, πως για την μείωση του τζίρου των σχολικών κυλικείων φταίνε οι διανομείς γρήγορου φαγητού.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή , της διαπίστωσης του Προέδρου του σωματείου των κυλικείων των σχολείων και προέδρου της ΟΕΒΕΝΧ, ότι για όλα φταίνε οι deliverαδες για την μείωση του τζίρου τους, σας παραθέτω τα παρακάτω:

Οι δηλώσεις αυτές όχι μόνο δεν είναι τυχαίες αλλά είναι και επικίνδυνες .Κινούνται στη λογική ότι για το χάλι που περνάμε σαν επαγγελματίες σαν λαϊκές οικογένειες  φταίει ο διπλανός μας άνθρωπος .Φταίει ο διπλανός μας επαγγελματίας. Θέλουν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια μας. Θέλουν να μας κρύψουν τον πραγματικό αντίπαλο. Οι κολαούζοι αυτοί συνδικαλιστές θέλουν να βγάλουν λάδι τις πολίτικες των κυβερνήσεων που για χάρη των μονοπωλίων, μας τσακίζουν .Δεν θέλουν να ακούγεται καμία φωνή αντίστασης και ας μας παίρνουν τις δουλειές μας οι πολυεθνικές  και ας μας  κλείνουν τα σπίτια οι πολιτικές των κυβερνήσεων που εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Όλη  αυτήν την περίοδο της κρίσης οι αναφορές της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΟΕΒΕΝΧ ήταν  στην κατεύθυνση του αποπροσανατολισμού. Έτσι έχουμε ακούσει διάφορα μαργαριτάρια όπως , ότι για την κρίση στον χώρο των μικρών επαγγελματιών,   φταίνε οι μικροπωλητές ,φταίει το παραεμπόριο, φταίνε οι παράνομοι ελεύθεροι επαγγελματίες ,φταίνε οι κουλουράδες, φταίνε οι καστανάδες… Όλους αυτούς, κατά την άποψη τους πρέπει να κυνηγάμε. Αυτό που θέλουν να κρύψουν επιμελώς είναι ότι όλοι αυτοί είναι θύματα της κρίσης όπως και εμείς οι μικροί ελεύθεροι επαγγελματίες, οι εργαζόμενοι.

Για την μείωση του τζίρου ,για την αυξανόμενη κρίση σε όλα τα επίπεδα δεν φταίνε ούτε οι κουλουρτζήδες ,ούτε τα delivery ,ούτε οι μικροί επαγγελματίες ,ούτε οι δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι, ούτε, ούτε, ούτε, ….. Φταίνε αυτοί που με την πολιτική τους μας εξαθλιώνουν κάθε μέρα. Φταίει η πολιτική των κυβερνήσεων που για τα κέρδη των  μονοπωλίων, τσακίζουν τις ζωές μας .

Αλήθεια, έχει σκεφτεί κανείς πως γίνεται εμείς που όπως μας κατηγορούν, κλέβουμε να πέφτουμε στην μιζέρια και στην εξαθλίωση, ενώ οι “μεγάλοι” που δεν κλέβουν, να αυξάνεται η κερδοφορία τους καθημερινά;;;

«- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!

– Φταίει ο Θεός που μας μισεί!

– Φταίει το κεφάλι το κακό μας!

– Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!

Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα

δεν το ’βρε και δεν το ’πε ακόμα.»…..

Και επειδή τα πράγματα πρέπει να λέγονται με τα όνομα τους, ο φταίχτης έχει όνομα και λέγεται μονοπώλια ,λέγεται καπιταλισμός .

Συνάδελφοι ,στις 20 Σεπτεμβρίου καλούμαστε να εκλέξουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας. Οι εκλογικές μας διαδικασίες διεξάγονται σε μια περίοδο όπου η επίθεση στον κλάδο μας όπως και σε όλους του επαγγελματίες αυτοαπασχολούμενους στην πόλη και το χωριό, τους εργαζομένους και συνταξιούχους καλά κρατεί. Συνάδελφε σε καλούμε να στηρίξεις εκλογικά την νέα μας προσπάθεια, ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας, ενισχύοντας την δική σου αντίσταση, τον δικό σου αγώνα ενάντια στην καταστροφή που μας ετοιμάζουν.

Πετράκης Χαράλαμπος αντιπρόεδρος του σωματείου Μηχανικών αυτοκινήτων και μέλος δ.σ. της ΟΕΒΕΝΧ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook