Χανιά | Συντονισμένη δράση για την ματαίωση της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου

χανιά-συντονισμένη-δράση-για-την-ματα-179065

???????????????????????????????Αναφορά στις ενέργειες που έγιναν στην Αθήνα , αλλά και σε όσες πρέπει να γίνουν σε τοπικό επίπεδο προκειμένου να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, από τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΧ κ. Χρήστο Μυλωνάκη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Έμπορων Χανίων κ. Αντώνη Παπαδεράκη και τον πρόεδρο των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο Χανίων κ. Μανώλη Αρμουτάκη.

Όπως είπε ο κ. Μυλωνάκης την προηγούμενη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην Αθήνα με εκπροσώπους και από τις άλλες περιφέρειες όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης αεροδρομίων, αποφασίστηκε συντονισμός κοινής δράσης, ακόμα και σε νομικό επίπεδο.

Ο κ. Μυλωνάκης σημείωσε πως στόχος είναι να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου καθώς κάτι τέτοιο θα έχει ζημιογόνες επιπτώσεις για την τοπική κοινωνία, ενώ ανέφερε πως δεν γίνεται με βάση την ανάπτυξη, δημιουργεί καρτέλ και τέλος καθιστά το «Γιάννης Δασκαλογιάννης» ένα από τα πλέον ακριβά αεροδρόμια.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ κ. Αντώνης Παπαδεράκης είπε μεταξύ άλλων ότι η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου είναι μια πράξη χαριστική σημειώνοντας πως στο σύνολο τους οι φορείς είναι αντίθετοι σε μια τέτοια διαδικασία.

Τέλος ο κ. Μανώλης Αρμουτάκης τόνισε πως η ιδιωτικοποίηση είναι πράξη σε βάρος των Χανιωτών και ανάφερε πως για να αποτραπεί χρειάζεται συντονισμένος αγώνας.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook