Χανιά | Συνεχίζεται η κατάληψη του κλειστού Σούδας από τον Ν.Α.Ο Σούδας

χανιά-συνεχίζεται-η-κατάληψη-του-κλει-434171

Για μελλοντική διάλυση του σωματείου Ν.Α.Ο. Σούδας, αν δεν δοθούν οι επιπλέον προπονητικές ώρες που χρειάζονται για τα κορίτσια στο βόλεϊ, κάνουν λόγο προπονητές, γονείς και η διοίκηση του συλλόγου, οι οποίοι συνεχίζουν για τρίτη ημέρα την κατάληψη του κλειστού γηπέδου Σούδας.

Ειδικότερα, πάγιο αίτημα του σωματείου είναι να παραχωρηθούν 19 ώρες και όχι 14 όπως έχει αποφασιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, καθώς όπως αναφέρουν οι προπονητές, οι ομάδες δεν μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα και να έχουν μια καλή παρουσία όπως και τις προηγούμενες χρονιές.
souda-1‘’ Έχουμε ζητήσει από τον Δήμο, εδώ και δύο μήνες από τις 30 Ιουλίου, οι ώρες των προπονήσεων να διαμορφωθούν έτσι ώστε, να εξυπηρετούν τις ομάδες και να μας δίνουν την δυνατότητα να λειτουργήσουμε σωστά. Πριν από δέκα ημέρες έστειλαν ένα πρόγραμμα, μία ημέρα πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, χωρίς να έχουν συνεννοηθεί με τους προπονητές, ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες των ομάδων, όπως γίνεται άλλες χρονιές, στο οποίο μας παραχωρούν μόνο 14 ώρες για τις προπονήσεις των κοριτσιών αντί για 19 που είχαμε τις προηγούμενες χρονιές’’, δήλωσε στο zarpanews.gr, o Γιώργος Γιαννουλάκης, πρόεδρος του ΝΑΟ Σούδας, εκλεγμένος δημοτικός Σύλλογος στο τοπικό συμβούλιο Σούδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους προπονητές οι αρμόδιοι του Δήμου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του κλειστού δύο φορές και υποσχέθηκαν ότι τα αιτήματα του σωματείου θα εισακουστούν και θα ικανοποιηθούν, ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, ενημέρωσαν μέσω τηλεφώνου ότι λόγω των πολλών σωματείων, όλες οι ομάδες θα υποστούν μείωση στις προπονητικές ώρες.

Ο προπονητής του γυναικείου τμήματος νεανίδων και κορασίδων Ν.Α.Ο. Σούδας, Βασίλης Σπανός, σημείωσε ότι οι ομάδες του σωματείου, σύμφωνα με το τωρινό πρόγραμμα, απαξιώνονται, καθώς αποκλείονται από την βραδινή ζώνη των προπονήσεων. Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι οι μεγάλες ομάδες, που έχουν κορίτσια 16-18 ετών λόγων των σχολικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορούν να προπονούνται μέσα στην ημέρα, άρα θα πέσει το επίπεδο της ομάδας.

‘’ Όσα χρόνια είμαι προπονητής, πάντα μας έδιναν βραδινές προπονήσεις. Επιπλέον, επειδή το κοινό παίρνει τρεις βραδινές ώρες για τις ομάδες διατίθενται μόνο δύο βραδινές προπονήσεις. Για παράδειγμα, το Σωματείο ΑΝΕΜΟΣ, κάνει προπονήσεις στο κλειστό Σούδας γιατί, υποτίθεται πώς δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο γυμναστήριο για προπονήσεις στην Παλιά Ηλεκτρική’’.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Σπανό, έχει πάρει ώρες αθλητικός σύλλογος, ο οποίος διαλύθηκε, άρα δεν έχει νόμιμα δικαίωμα να διεκδικεί ώρες, αφού δεν έχει αθλητική πιστοποίηση. Ακόμη, αθλητικό σωματείο,το οποίο πέρυσι δεν είχε καμία αθλητική δραστηριότητα δεν έχει δικαίωμα να πάρει ώρες για προπονήσεις.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Συνεχίζεται η κατάληψη του κλειστού Σούδας από τον Ν.Α.Ο Σούδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook