Χανιά | Συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις «καουμπόηδες» των Νεροκούρου

χανιά-συνελήφθησαν-οι-δύο-από-τους-τρε-237374

dikannoΣτη σύλληψη των δύο εκ των τριών ατόμων που φέρονται να πυροβόλησαν σε βάρος δύο νεαρών στην περιοχή των Νεροκούρου ( δείτε εδώ )με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό ενός 18χρονου και ενός 19χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ :

«Συνελήφθησαν, σήμερα (14.04.2015) στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 28, 18 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 25χρονος ημεδαπός (Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων της 14.04.2015).

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, χθες (13.04.2015), το βράδυ σε περιοχή των Χανίων, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο, σε βάρος, των 29χρονου, 19χρονου και 18χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο (19χρονου και 18χρονου).

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Χανίων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των 29χρονου, 26χρονου και 25χρονου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 29χρονος και ο 26χρονος, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα).

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.»

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις «καουμπόηδες» των Νεροκούρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook