Χανιά | Συναντήσεις Σταϊκούρα με Βάμβουκα και Βουλγαράκη

χανιά-συναντήσεις-σταϊκούρα-με-βάμβο-182865

??????????????????????Συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Χανιά είχε το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας.

Μετά τη συνάντηση του με τον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, ο κ. Σταικούρας σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ΟΤΑ έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλει η χώρα για τη δημοσιονομική προσαρμογή έχοντας υλοποιήσει συγκεκριμένους στόχους και πολιτικές. Σημείωσε δε, ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός είπε πως δεν έχει υπάρξει καμία επιπλέον περικοπή στα οικονομικά των δήμων και αυτό προβλέπει και ο προϋπολογισμός του 2015.

???????????????????????????????Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ανέφερε πως στη συνάντηση με τον κ. Σταικούρα τέθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα έθεσε ζητήματα γραφειοκρατικού χαρακτήρα που δυσκολεύουν τη δουλειά των δήμων.

Τέθηκαν επίσης ζητήματα ρυθμίσεις χρεών προς τους δήμους που όμως δεν είναι αοτελεσματικές εξαιτίας της μεγάλης προκαταβολής που ζητούν από τους οφειλέτες.

Νωρίτερα ο κ. Σταικούρας συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη που του έθεσε το ζήτημα του Βόρειου Οδικού Άξονα, το ζήτημα της σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το Αεροδρόμιο Χανίων και το θέμα της χρηματοδότησης του φράγματος Σεμπρωνιώτη.

Παρόντες στις συναντήσεις ήταν οι Βουλευτές της Ν.Δ κ.κ Βολουδάκης και Βιρβιδάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook