Χανιά | Συναντήσεις Βουλγαράκη με τους νέους αστυνομικούς διευθυντές

χανιά-συναντήσεις-βουλγαράκη-με-τους-139395

voulgarakis astinomiaΟ Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, επισκέφτηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου 2014, το Αστυνομικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Κουρουπάκη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Νίκο Βεστάκη και κ. Πρωτοπαπαδάκη-Μπελιβάνη Ζαχαρένια προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για ένα καλό Πάσχα και μια καλή Ανάσταση.

Τον Αντπεριφερειάρχη υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος κ. Μιχάλης Καραμαλάκης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ασφάλειας Κρήτης, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Σκανδαλάκης.

Αφού τον ενημέρωσαν για την νέα διοικητική δομή της Αστυνομίας, ο κ. Βουλγαράκης συνεχάρη τους νέους Αστυνομικούς Διευθυντές για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, ευχόμνεος καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που θα επιτελέσουν. Με τη σειρά τους οι νέοι Αστυνομικοί Διευθυντές ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη «καλή επιτυχία» στις επερχόμενες εκλογές.

Περιοδείες

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης θα επισκεφθεί την Τρίτη 22 Απριλίου και ώρα 18.30 την Κάντανο και στις 20.00 την Παλαιόχωρα

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook