Χανιά | Συναγερμός στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας | Τουρίστας πήγε να διασχίσει το Ε4 με το τετράχρονο παιδί του

χανιά-συναγερμός-στην-υπηρεσία-πολιτ-272506

Συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας των Χανίων και στις εθελοντικές ομάδες Σαμαρειτών και Ορειβατικού όταν έγινε τηλεφωνήματα στις αστυνομικές αρχές για ένα επισκέπτης της περιοχής των Σφακίων που επιχείρησε να διασχίσει τμήμα του γνωστού μονοπατιού Ε4 έχοντας μαζί του και το ένα από τα δύο παιδιά του ηλικίας μόλις 4 χρόνων.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος ξεκίνησε την διαδρομή νωρίς το απόγευμα και ενημέρωσε την σύζυγο του πως θα επέστρεφε λίγες ώρες αργότερα.

Οι ώρες όμως περνούσαν και ο Σέρβος επισκέπτης με το μικρό παιδί δεν έδινα σημεία ζωής με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η σύζυγος του και να ενημερώσει τις αρχές.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και ομάδες διασωστών για την ανέρευση του πατέρα και του μικρού παιδιού.

Τελικά ο Σέρβος με το 4χρονο παιδί εμφανίστηκαν στο σημείο που τους περίμεναν τα μέλη της οικογένειας τους μετά τις 9 το βράδυ, χωρίς πάντως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Στον επισκέπτη της περιοχής έγινα συστάσεις για τις ιδιαιτερότητες του μονοπατιού και τον κίνδυνο που υπάρχει για ένα μικρό παιδί σε μια τέτοια διαδρομή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook