Χανιά | Συνέλαβαν τον Διευθυντή και τέσσερις εργαζόμενους για τις χθεσινές μπαλωθιές στη ΔΕΗ

χανιά-συνέλαβαν-τον-διευθυντή-και-τέσ-127898

PYROBOLISMOIΣτη σύλληψη του διευθυντή της ΔΕΗ στα Χανιά, και επίσης άλλων τριών εργαζομένων στην επιχείρηση, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές των Χανίων μετά από καταγγελίες κατοίκων στην περιοχή της Λίμνης Τσόντου, για τη ρίψη άσκοπων πυροβολισμών ( δείτε εδώ ) .

Συγκεκριμένα, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το μεσημέρι, όταν εργαζόμενοι στη ΔΕΗ , που είχαν στήσει γλέντι μέσα στο χώρο της επιχείρησης, ήρθαν στο κέφι και άρχισαν να πυροβολούν άσκοπα, προκαλώντας πανικό στους περίοικους.

Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρχές, που έπειτα από ευρεία επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών της ασφάλειας, των ΤΑΕ, της τροχαίας, των ΔΙΑΣ, και της ΟΠΚΕ, μετέβηκαν στο σημείο και τελικά προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Του διευθυντή της επιχείρησης και τριών επίσης εργαζομένων. Μάλιστα ο ένας εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκε στους αστυνομικούς τους οποίος  έβρισε.

Οι συλληφθέντες που αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος.

2 thoughts on “Χανιά | Συνέλαβαν τον Διευθυντή και τέσσερις εργαζόμενους για τις χθεσινές μπαλωθιές στη ΔΕΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook