Χανιά | Συνάντηση φορέων με Ντινόπουλο για την σωτηρία του ΔΗΠΕΘΕΚ προτείνει ο Βιρβιδάκης

χανιά-συνάντηση-φορέων-με-ντινόπουλο-138412

dipethekΟ βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης απέστειλε σήμερα επιστολή στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρακλείου και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης κ. Βασίλη Λαμπρινό και τον Δήμαρχο Χανίων κ. Αναστάσιο Βάμβουκα, με την οποία προτείνει το συντονισμό των ενεργειών με σκοπό την άμεση συνάντησή τους με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο με στόχο την επίλυση του θέματος που αφορά των επιβίωση του ΔΗΠΕΘΕΚ.

Στην εξασέλιδη επιστολή του, ο κ. Βιρβιδάκης αφού αναφέρει αναλυτικά τις συγκεκριμένες ενέργειές του, με ερωτήσεις και ομιλίες στη Βουλή και τις απαντήσεις που δόθηκαν από τους αρμόδιους Υπουργούς στις ερωτήσεις του, καταλήγει:

«Επειδή οι φορείς τους οποίους εκπροσωπείτε είναι βασικοί μέτοχοι του ΔΗΠΕΘΕΚ προτείνω να ζητήσουμε άμεσα από κοινού συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο με στόχο την επίλυση του θέματος διότι διαφορετικά το ΔΗΠΕΘΕΚ θα οδηγηθεί σε υποχρεωτική λύση.»

Ο Δήμος Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης και ο Δήμος Ηρακλείου κατέχουν το 93,9% των μετοχών του ΔΗΠΕΘΕΚ.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook