Χανιά | Συνάντηση Τσαπάκου με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΧ

χανιά-συνάντηση-τσαπάκου-με-τους-εργα-121384

tsapakosΣυνάντηση με το σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ των ΟΤΑ Νομού Χανίων  πραγματοποίησε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία» κος Τσαπάκος και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, στα γραφεία της παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν την λειτουργία και το μέλλον της ΔΕΥΑΧ.

Επίσης με ερώτηση του στο δήμαρχο Χανίων ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία», ζητάει ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο στέγασης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων αλλά και την λειτουργία της.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Με ερώτηση μας που καταθέσαμε στις 25 Απριλίου 2013 με αρ. πρωτοκόλλου 321 σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο στέγασης της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων αλλά και την λειτουργία της, ζητήσαμε την ενημέρωσή μας για τις προθέσεις σας ως προς την εύρυθμη λειτουργία της. Στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ Χανίων που συζητήθηκε το σχετικό θέμα είχατε δεσμευτεί ότι εντός του Ιουνίου 2013 θα είχε δοθεί λύση στα χρονίζοντα θέματα της Φιλαρμονικής.

Σήμερα, έχοντας φτάσει τέλος του Ιανουαρίου 2014, οι αλλαγές είναι μηδαμινές. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν έχετε πραγματικά σκοπό να δώσετε λύσεις στα προβλήματα αυτά.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook