Χανιά | Συνάντηση Παπαδογιάννη με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης

χανιά-συνάντηση-παπαδογιάννη-με-τον-π-120794

papadogiannisΣυνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές του Πολυτεχνείου Κρήτης, είχε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής πρωτοβουλίας «Χανιά 100/5″, Άρης Παπαδογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη της πρωτοβουλίας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν συγκεκριμένες θέσεις της Δημοτικής πρωτοβουλίας για την ανάγκη μόνιμης διασύνδεσης και συνεργασίας του Πολυτεχνείου με τον Δήμο, με την δημιουργία «Γραφείου Διασύνδεσης με τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα» στον Δήμο. Στην ίδια κατεύθυνση, τονίστηκε από τον κ. Α. Παπαδογιάννη ο υπερτοπικός ρόλος του Πολυτεχνείου και εκφράστηκε η επιθυμία για περεταίρω ενίσχυση των δεσμών του Δήμου με το Πολυτεχνείο με στόχο την αξιοποίηση της γνώσης που απορρέει από την έρευνα που πραγματοποιείται σε αυτό.

Παράλληλα, κατέστη για ακόμη μια φορά σαφής από τον κ. Α. Παπαδογιάννη η επιτακτική ανάγκη παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του παλιού ψυχιατρείου στο Πολυτεχνείο και το ΤΕΙ Κρήτης, για την κάλυψη μέρους των αναγκών στέγασης φοιτητών των παραπάνω ιδρυμάτων.

Η συνεργασία των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να είναι διαρκής, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι προτάσεις που συζητήθηκαν να προωθηθούν στα αρμόδια όργανα προς υλοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook