Χανιά | Συνάντηση Μαλανδράκη με την Ομοσπονδία Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λευκωσίας

χανιά-συνάντηση-μαλανδράκη-με-την-ομο-291721

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , είχε χθες Παρασκευή 2 Οκτωβρίου συνάντηση στα  γραφεία του Δήμου στο Γεράνι, με την Ομοσπονδία   της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκωσίας , η οποία   έχει επισκεφθεί   τον Νομό μας στα πλαίσια της αδερφοποίηση της  με την Ένωση Γονέων  του Νομού.

Στην συνάντηση παρευρισκόταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Γεωργ.Καλαϊτζάκης και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου κ.Πολ.Σημαντηράκης, παρούσα στην συνάντηση ήταν και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Χανίων κ.Σόφια Μαλανδράκη.

Η Κυπριακή αντιπροσωπία που εκπροσωπούσε την αντίστοιχη ομοσπονδία Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Λευκωσίας, έδειξε ενδιαφέρον για την αδελφοποίηση  μεταξύ σχολικών μονάδων των δύο περιοχών,  ανταλλαγή αθλητικών δραστηριοτήτων,περιβαλλοντολογικών δράσεων  κ.α..

Η  Κυπριακή Ομοσπονδία απαρτιζόταν από  επτά μέλη, τον Πρόεδρο κ.Διον. Χαράλαμπος   , τον Αντιπρόεδρο κ.Αγγ. Χαράλαμπους  , καθώς και ο      Πρόεδρος Παγκύπριας Ομοσπονδίας Δευτεροβάθμιας (& Λευκωσίας) κ.Κουλέρμος Πέτρος.

Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πλατανιά και της Ομοσπονδίας της Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Λευκωσίας, εξετάσθηκε και η δυνατότητα της ανταλλαγής φιλοξενίας αντίστοιχων αποστολών , προκειμένου αφενός της σύσφιξης των σχέσεων και αφετέρου  την ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων που αφορούν τους μαθητές μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook