Χανιά | Συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Κισσάμου με τον Υφυπουργό Παιδείας 

χανιά-συνάντηση-εκπροσώπων-του-δήμου-616639

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24 Νοεμβρίου 2017) στα Χανιά ημερίδα με θέμα ‘’Πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας Περιφέρειας Κρήτης’’ στην οποία παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου Κισσάμουο δήμαρχος Κος Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας Κος Δερουκάκης Εμμανουήλ και εκ μέρους του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου ο διευθυντής Κος Ζουριδάκης Νεκτάριος. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κισσάμου στήριξε έμπρακτα το πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας κατά το έτος 2017 με την πρόσληψη 5 (πέντε) βοηθών βρεφονηπιοκόμων στις δομές του Δήμου.

Στα πλαίσια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας Κου Μπαξεβανάκη, του Δημάρχου Κισσάμου Κου Σταθάκη, του αντιδημάρχου Κου Δερουκάκη και του διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου Κου Ζουριδάκη. Στην συνάντηση ήταν παρόν και η βουλευτής Χανίων κ. Βαγιωνάκη.

Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν την λειτουργία και τα κτηριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων της Κισσαμου και ειδικά αυτά των συστεγαζόμενων λυκείων Γενικού και ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου. Από την μεριά του ο υφυπουργός παιδείας δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν άμεσα τα αιτήματα του Δήμου Κισσάμου που περιγράφονται στο υπόμνημα που κατατέθηκε και θα στηρίξει την επίλυση τους, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Χανίων Κο Ζερβάκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook