Χανιά | Συνάντηση για τα δάνεια των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας

χανιά-συνάντηση-για-τα-δάνεια-των-συντ-757804

Ενημερωτικού χαρακτήρα συγκέντρωση με την συμμετοχή εκπροσώπων των συνδικαλιστικών τους οργάνων και εκπροσώπου της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, πραγματοποιήθηκε το πρωί με πρωτοβουλία του Νομαρχιακού Παραρτήματος των Συνταξιούχων Χανίων της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως είπε ο γραμματέας του παραρτήματος κ. Γιώργος Τσαουσάκος σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το τι προβλήματα έχουν προκύψει σε ότι αφορά δάνεια τα οποία έχουν λάβει μετά και τις περικοπές στις συντάξεις.

Ο κ. Τσαουσάκος ανέφερε πως μετά τις περικοπές στις συντάξεις δεν υπάρχει σε πολλούς συνταξιούχους η δυνατότητα να ανταποκριθούν στα δάνεια που έχουν πάρει.

Παρόν στην συνάντηση ήταν και η Αντιπροεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ κα Παναγιώτα Καλαποθαράκου που σημείωσε ότι το πρόβλημα της υπερχρέωσης είναι από τα σημαντικότερα της Ελληνικής Κοινωνίας και δυστυχώς ακόμα δεν έχουν δοθεί λύσεις ούτε από τις τράπεζες, ούτε από τις κυβερνήσεις.

Τόνισε επίσης πως αυτό που πρέπει να γίνει από τις τράπεζες, είναι να δώσουν  λύσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες που αυτό σημαίνει διαγραφές ακόμα και σε στεγαστικά δάνεια.

Επίσης σημείωσε πως η οφειλή θα πρέπει να περιοριστεί στο ενυπόθηκο ακίνητο.

Από την πλευρά του τέλος ο κ. Βασίλειος Κωνσταντέλος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων Εθνικής Τράπεζας, αναφέρθηκε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα προέκυψε με την περικοπή του Επικουρικoύ τους επιδόματος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook