Χανιά | Συνάντηση Βάμβουκα – Σαντορινιού | Τι θα γίνει με τα σκιάδια στο Ενετικό Λιμάνι

χανιά-συνάντηση-βάμβουκα-σαντορινι-623327

Θετικά αποτιμάται η συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Τρίτης με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Όπως είπε μιλώντας στο zarpanews.gr, ο κ. Βάμβουκας, ο κ. Σαντορινιός τόνισε πως το υπουργείο κινείται προς την ίδια κατεύθυνση με τον δήμο Χανίων, δηλαδή αυτήν της τακτοποίησης των λιμενικών ζωνών.

Από τον δήμαρχο Χανίων αναφέρθηκε στον κ. Σαντορινιό, ότι ο δήμος έχει ήδη προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση, γνωστοποιώντας τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τονίσθηκε ότι θα υπάρξει στο πρόσεχες άμεσο διάστημα τροποποίηση που θα έχει σχέση με την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου η οποία θα αίρει τα όποια ζητήματα έχουν προκύψει με την μελέτη για την αντικατάσταση των σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι.

Στην συνάντηση του δημάρχου Χανίων με τον κ. Σαντορινιό, παρπούσα ήταν η Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κα Βάλια Βαγιωνάκη και συνεργάτης του Χανιώτη Υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη.

Επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαντορινιό είχαν και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης καθώς και ο Βουλευτής Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook