Χανιά | Συζήτηση με έξι υποψήφιους από «Το Ποτάμι»

χανιά-συζήτηση-με-έξι-υποψήφιους-από-145752

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε ανοικτή εκδήλωση- συζήτηση για τις επερχόμενες εκλογές, συμμετείχαν έξι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το «Ποτάμι» και υποστηρικτές της κίνησης, χθες το βράδυ, στο Δημοτικό Κήπο των Χανίων.

Πρόκειται για τους Γιώργο Γραμματικάκη, , Περικλή Βαλλιάνο, Στέφανο Ψημένο, Αναστασία Τοπαλίδου, Μίλτο Κύρκο και Φανή Σπυριδάκη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Παλιά λέγαμε ότι οι ευρωεκλογές αφορούν την Ευρώπη. Τώρα βλέπουμε ότι έχουν μετατραπεί σε εθνικές εκλογές και έχουν μεγάλη πόλωση, πολύ οξύτητα, πράγμα που δεν είναι προς  όφελος της εθνικής μας πορείας. Το ποτάμι είναι μια ήρεμη δύναμη που διαρκώς ενισχύεται και επομένως ο ρόλος της και τώρα και μετά τις εκλογές», τόνισε ο Κρητικός πανεπιστημιακός κ. Γιώργος Γραμματικάκης, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Από την πλευρά του ο κ. Κύρκος, μίλησε για την ανάγκη να εκλεγούν » ευρωβουλευτές που να μπορούν να σπρώξουν την υπόθεση Ευρώπη με στόχο μια  «ισχυρή Ελλάδα σε δίκαιη Ευρώπη»

«Έχουμε ένα πολύ ωραίο ψηφοδέλτιο με ικανούς ανθρώπους. Εμείς θέλουμε να άλλαξουμε και την πολιτική σκηνή στην Ελλάδα. Εμείς δεν λέμε κάντε μας παντοδύναμους, λέμε κάντε μας ισχυρούς ώστε να μην μπορούν να κάνουν χωρίς εμάς» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Βαλλιάνος,  ζήτησε «να ακουστεί η φωνή των ανθρώπων που τόσα χρόνια είχαν γυρίσει την πλάτη τους όχι μόνο στα κόμματα αλλά και στην πολιτική γενικότερα κι αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο και φάνηκε με όλες τις τερατογεννέσεις που είχαμε στις εκλογές του 2012».

«Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ποτέ δεν είχαμε κρατικές θέσεις μέσω κομματικών μηχανισμών. Εμείς δεν είμαστε παντρεμένοι με την πολιτική και πιστεύουμε ότι φέρνουμε στον κόσμο μια ελπίδα ή τουλάχιστον μια υπόσχεση», προσέθεσε.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 20:30 περίπου το βράδυ της Παρασκευής, με τις τοποθετήσεις των έξι υποψηφίων και συνεχίστηκε έως και μετά τις 22:00, με κουβέντα με τους παρευρισκόμενους στο καφέ «Κήπος»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook