Χανιά | Συγχαρητήρια στους ναυαγοσώστες – 140 περιστατικά, 0 πνιγμοί στον Αποκόρωνα

χανιά-συγχαρητήρια-στους-ναυαγοσώστ-748753

Με την υπ’ αριθμό 126/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αποκορώνου

ανατέθηκε η υπηρεσία επάνδρωσης των 14 ναυαγοσωστικών πύργων του Δήμου από 01/07/2018 έως και 30/09/2018, με το ποσό των 187.011,84 €.

Σήμερα, αντιπροσωπεία των 18 ναυαγοσωστών κλήθηκε και επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη, στο γραφείο του όπου τους απεδόθησαν τα εύσημα για το ζήλο που υπέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, όσο και για την αποτελεσματική προσφορά υπηρεσιών προς τους μόνιμους και εποχιακούς κατοίκους του Δήμου κατά την τελευταία 2ετία.

Όπως προέκυψε από την συζήτηση, στις παραλίες του Δήμου Αποκορώνου κατά την τελευταία 2ετία οι ναυαγοσώστες επελήφθησαν σε 140 περιστατικά περίπου και δεν σημειώθηκε ΚΑΝΕΝΑ περιστατικό πνιγμού κατά την χρονική περίοδο της ναυαγοσωστικής κάλυψης.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, το οποίο αναβαθμίζεται με την απονομή γαλάζιων σημαιών σε παραλίες που διαθέτουν απαιτούμενες υποδομές και με την ασφάλεια που προσφέρουν σε μονίμους κατοίκους και επισκέπτες.

Τέλος, ο κ. Κουκιανάκης ανέφερε πως είναι αυταπόδεικτο πλέον ότι ο Δήμος Αποκορώνου διαθέτει πανέμορφες και ασφαλείς παραλίες και κάλεσε ταυτόχρονα όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες να συνεχίσουμε να προσέχουμε τις παραλίες μας και να τις διατηρούμε καθαρές βοηθώντας έτσι για ένα καθαρό περιβάλλον, ορίζοντας τον Αποκόρωνα ως τόπο πρώτου προορισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook