Χανιά | Συγχαρητήρια επιστολή Παναγιώτη Σημανδηράκη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

χανιά-συγχαρητήρια-επιστολή-παναγιώ-357350

Μήνυμα προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων αναφορικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

»Μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία για τους μαθητές και τις μαθήτριες έφτασε στο τέλος της. Κάποιοι από εσάς χαίρεστε την επιτυχία σας καθώς είδατε να ανταμείβονται οι προσπάθειες σας, η αποφασιστικότητα και η επιμονή σας.

Συγχαρητήρια στον καθένα και καθεμία από σας ξεχωριστά. Σίγουρα οι εξετάσεις στις οποίες επιτύχατε δεν είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής σας αλλά αποδείξατε ότι έχετε τα εφόδια, τις δεξιότητες και το ταλέντο να αντιμετωπίσετε μεγάλες προκλήσεις και να κατακτάτε στόχους που δίνουν νόημα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Χαρείτε την επιτυχία σας, επιβραβεύστε τον εαυτό σας και συνεχίστε την σκληρή δουλειά για την χάραξη της προσωπικής, μοναδικής πορείας σας.

Για όσους από εσάς δεν κατορθώσατε να εκπληρώσετε τον στόχο σας, να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντική η δεξιότητα να διαχειριζόμαστε απογοητεύσεις, αποτυχίες και εμπόδια αλλά κυρίως να μαθαίνουμε τον εαυτό μας καλύτερα μέσα απ’ αυτά. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις πραγματικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες, επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και στις εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρονται. Η ζωή σας ως ενήλικοι μόλις ξεκίνησε.

Καλή συνέχεια σε όλους σας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook