Χανιά | Συγκέντρωση τροφίμων για τους απόρους στο Δημαρχείο Κισσάμου

χανιά-συγκέντρωση-τροφίμων-για-τους-α-473118

Με πρωτοβουλία του Δήμου Κισσάμου αλλά και της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη για άπορους συμπολίτες μας που έχουν πραγματικά ανάγκη, ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Η συγκέντρωση αυτών των ειδών γίνεται στο Δημαρχείο Κισσάμου, όλες τις ώρες λειτουργίας του. Τα τρόφιμα, τα είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά και τα παιχνίδια που θα μαζευτούν θα δοθούν σε (καταγεγραμμένους) άπορους συνανθρώπους μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 08.00-12.00, στο Δημαρχείο Δραπανιά.

Την Επιτροπή που έχει υπό την ευθύνη της τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελούν οι Μαρία Κωνσταντουδάκη, Κάλλη Γρηγοριάδη και και Αργυρώ Βαρουχάκη. Την εποπτεία της παραπάνω ενέργειας έχει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βασίλης Γλαμπεδάκης.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ

Ο Δήμος Κισσάμου με την Κοινωνικό Λειτουργό του » Κατ’οίκον βοήθεια» κ. Κάλλη Γρηγοριάδη ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πήραν την πρωτοβουλία να δώσουν χαρά και ανακούφιση σε άπειρους συμπολίτες μας. Οι Δημότες Κισσάμου ευαισθητοποιήθηκαν στο κάλεσμά μας προκειμένου στις 22 του Δεκέμβρη (08.00-12.00) στο πρώην Δημαρχείο του Δραπανιά να μοιραστούν στους καταγεγραμμένους άπορους του Δήμου μας τρόφιμα, είδη ρουχισμού και παιχνίδια. Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Δήμου μας που από το υστέρημα τους έδειξαν ευαισθησία ώστε να βοηθήσουν άπορους συμπολίτες μας που πραγματικά έχουν ανάγκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook