Χανιά | Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο Αμερικανικό αεροπλανοφόρο | Photos

χανιά-συγκέντρωση-και-πορεία-διαμαρτ-505079

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά την παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στα Χανιά, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής, μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων.

20170303_191848Η επιτροπή ειρήνης, τονίζει ότι «οι αναμνήσεις από τις τελευταίες επισκέψεις στην πόλη μας είναι πολύ πρόσφατες, με τους καυγάδες των στρατιωτών, τους βανδαλισμούς και τις κλοπές που προκάλεσαν να υπάρχουν ακόμα στη μνήμη των συμπολιτών μας. Καταγγέλει την πρόκληση των αμερικανοΝΑΤΟικών με το πολιτικό αεροπλάνο που μετέφερε όπλα και ήρθε για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο Χανίων. Καταγγέλει τον επικίνδυνο χαρακτήρα των συνεχών παραβιάσεων του εναέριου και θαλάσσιου χώρου , την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης για τα ελληνοτουρκικά σύνορα».

20170303_183723zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο Αμερικανικό αεροπλανοφόρο | Photos

  1. Μα καλά που ζείτε εσεις εκεί του Ανταρσύα; Ποιες κλοπές, ποιους καυγάδες και ποιους βανδαλισμούς; Αν μιλάτε για το μεμονωμένο περιστατικό με το ταξί θα πρέπει να σας διδάξει κάποιος ότι οι γενικεύσεις οδηγούν στο φασισμό. Στη πλειοψηφία τους οι Αμερικάνοι ήτανε ευγενέστατοι και απο την πλειοψηφία των επαγγελματιών ακούστηκαν μόνο θετικά σχόλια. Βλέπετε δεν είχαμε όλοι την τύχη να διοριστούμε στο δημόσιο όπως κάποια στελεχοι του Ανταρσύα που αγορέυουν εκ του ασφαλούς. Και η οικονομική ενίσχυση που παρέχουν οι Αμερικάνοι επισκέπτες και στην ουσία φίλοι και σύμαχοι είναι αναντικατάστατη. Δικαίωμα σας είναι βέβαια να διαδηλώνετε αλλα καλά θα κάνει ο Δήμος να ενημερώσει τις Αμερικανικές αρχές ότι η πλειοψηφία του Χανιώτικου λαού αγκαλιάζει τέτοιες επισκέψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook