Χανιά | Στύλος της ΔΕΗ έγειρε επικίνδυνα | Από τύχη πρόλαβαν τα χειρότερα | Photos

χανιά-στύλος-της-δεη-έγειρε-επικίνδυν-88508

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑν ο συγκεκριμένος στύλος δεν είχε «προειδοποιήσει» με την κλίση που έλαβε μια παρατηρητική περαστική και είχε γείρει, πιο γρήγορα, πιο απότομα ή πολύ απλά κάποια ώρα που η οδός Κορνάρου δεν έχει τόση κίνηση…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚαλύτερα να μην σκεφτούμε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Ευτυχώς όμως, η ΔΕΗ έλαβε έγκαιρα την κλήση που έπρεπε και κινητοποιήθηκε άμεσα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνεργείο της έσπευσε στην οδό Κορνάρου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και αντικατέστησε άμεσα το στύλο που φτάσει σε γωνία 45 μοιρών με το πεζοδρόμιο.

Μάλιστα, το τηλεφώνημα της γυναίκας έγινε, όπως λένε, την κατάλληλη ώρα, γιατί ακόμα και 15 λεπτά να αργούσαν ίσως να μην είχαν προλάβει τα χειρότερα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Οι στύλοι είναι όλοι αρχαίοι και θέλουν άλλαγμα. Ας μην περιμένουμε να γίνει κάποιο ατύχημα», σχολιάζουν οι περίοικοι.

«Ο δρόμος είναι τόσο στενός που αν δεν τον προλάβαιναν, ο στύλος θα έπεφτε στο απέναντι σπίτι», λένε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΆμεσα κινητοποιήθηκε και η Αστυνομία που απέκλεισε την κυκλοφορία στην οδό Κορνάρου, κλείνοντας τη συμβολή με την Αποκορώνου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαρά την παρουσία του αστυνομικού, στο σημείο δημιουργήθηκε αναπόφευκτα συμφόρηση, ειδικά με το κλείσιμο των καταστημάτων.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook