Χανιά | Στόχος βανδάλων το 5ο Γυμνάσιο στη Νέα Χώρα | Photos

χανιά-στόχος-βανδάλων-το-5ο-γυμνάσιο-σ-137984

nea xora 1Στόχος βανδάλων έχει γίνει σε διάστημα λίγων ημερών το 5ο Γυμνάσιο στη Νέα Χώρα, με διάφορες δολιοφθορές από αγνώστους που έχουν προκαλέσει βαθύτατη ανησυχία τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους γονείς και κηδεμόνες του σχολείου.

nea xora 2Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε κατά πάσα πιθανότητα τις νυχτερινές ώρες χθες και έγινε αντιληπτό από τους καθηγητές σήμερα το πρωί.

nea xora 3Συγκεκριμένα, και όπως είπε στο zarpa.gr, η γυμνασιάρχης κυρία Μαρία Πιμπλή – Ρουμπίνη, και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σχολείο και αφαίρεσαν τις βάνες από τις βρύσες, προκάλεσαν φθορές σε σωλήνες υδρορροής και επίσης έκοψαν με κόφτη σωλήνα ύδρευσης.

nea xora 4Επίσης μόλις πριν από λίγες ημέρες πάλι άγνωστοι δράστες είχαν εισβάλει στο σχολείο και είχαν ξηλώσει τα καλώδια που συνέδεαν τα ηχεία που βρίσκονταν στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου.

nea xora 5Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και γονείς σημείωσαν πως τα φαινόμενα βανδαλισμών στους χώρους του σχολείου το τελευταίο διάστημα, είναι συχνά και σε αυτό έχει συνηγορήσει και η απουσία σχολικών φυλάκων, η παρουσία των οποίων προφανώς λειτουργούσε αποτρεπτικά και σίγουρα προστατευτικά για τους προαναφερόμενους χώρους.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook