Χανιά | Στρατιώτης άνοιξε πυρ μέσα στο στρατόπεδο στο Μάλεμε και έγινε «καπνός»

χανιά-στρατιώτης-άνοιξε-πυρ-μέσα-στο-σ-706260

Απίστευτο περιστατικό στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στρατιώτης άνοιξε πυρ εντός της μονάδας.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, κι ενώ ο στρατεύσιμος εκτελούσε υπηρεσία σκοπού εντός του Στρατοπέδου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες o στρατιώτης πυροβόλησε μια – δύο φορές εντός του στρατοπέδου, με όπλο Μ16, στον αέρα και σε κτίριο, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή με επαγγελματικής χρήσης αυτοκίνητο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κινητοποίηση μετά το περιστατικό ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο στρατιώτης να συλληφθεί από την Αστυνομία κοντά στο Κολυμπάρι.

Ο στρατιώτης ήταν υποψήφιος Καταδρομέας στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ: «ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται από τα αρμόδια όργανα».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Στρατιώτης άνοιξε πυρ μέσα στο στρατόπεδο στο Μάλεμε και έγινε «καπνός»

  1. Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι φωναζε:»Βύσματα θα πεθανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεε» μα ειχανε φυγει απο νωρις οποτε εκλεψε ενα μαξι να τα ψαξει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook