Χανιά | Στο ΣτΕ για το πάρκινγκ της Περίδου – Έξαλλος ο Πουλιδάκης

χανιά-στο-στε-για-το-πάρκινγκ-της-περί-170799

giorgos poulidakisΝα ακυρωθεί η οικοδομική άδεια των εργασιών επέκτασης του δημοτικού πάρκινγκ στην οδό Περίδου, ζητούν με προσφυγή τους στο ΣΤΕ, οι Ιδιοκτήτες των  Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων, μπλοκάροντας για ακόμη μία φορά το έργο που έτσι κι αλλιώς είναι σταματημένο εδώ και μήνες.

Για το πρόβλημα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη αποχώρηση του εργολάβου που δήλωσε «αδυναμία εκτέλεσης» των εργασίων, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος της διαδημοτικής «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» κ. Γιώργος Πουλιδάκης.

Στην αίτηση της ακύρωσης που έχει έκταση 83 σελίδων, στρέφονται κατά του Δημοσίου και του Δήμου Χανίων, ζητώντας αναστολή εκτέλεσης της νέας άδειας δόμησης που εκδόθηκε, μετά από την δικαίωση της «ΚΥΔΩΝ ΑΕ» από τα διοικητικά δικαστήρια, στις 7 Αυγούστου.

Για «ανακρίβειες» και «ασύστολα ψεύδη»,  έκανε λόγο ο κ. Γιώργος Πουλιδάκης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για το «ποιοι κρύβονται από πίσω απ’ αυτήν την αίτηση» ενώ αναφορικά με το περιεχόμενό της, μίλησε για «διαστρέβλωση των δεδομένων της κυκλοφοριακής μελέτης» τεχνικές ανακρίβειες και παρερμηνεία της νομοθεσίας.

Ωστόσο, «η απαίτηση των Χανιωτών είναι το πάρκινγκ να τελειώσει και να λειτουργήσει και αυτό θα γίνει παρά τις όποιες προσπάθειες για το αντίθετο», δεσμεύτηκε.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook