Χανιά | Στο παλιό αστυνομικό τμήμα το περιφερειακό ιατρείο Κολυμβαρίου

χανιά-στο-παλιό-αστυνομικό-τμήμα-το-πε-96582

kOLYMPARI IATREIOΟλοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης του οικήματος του παλιού αστυνομικού τμήματος στο Υπουργείο Υγείας και το κτίριο θα παραχωρηθεί για τη στέγαση του Ιατρείου Κολυμπαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το Κολυμπάρι, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανούσος Βολουδάκης.

voloudakisEgov (1)Όπως επισημαίνει σε σχετικό δελτίο τύπου, «η παραχώρηση, ικανοποιεί αίτημα της τοπικής κοινωνίας από καιρό διατυπωμένο, και έγινε δυνατή μετά από προσπάθειες μηνών, οι οποίες ολοκληρώθηκαν θετικά με την υπογραφή την περασμένη Παρασκευή της σχετικής απόφασης από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ). Η απόφαση  υπεγράφη μετά από την ολοκλήρωση μιας μακράς σειράς διοικητικών διαδικασιών, με τη συνεργασία των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, της ΕΤΑΔ, της ΔΥΠΕ  Κρήτης και του Δήμου Πλατανιά».

Ο Μ.Βολουδάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους της περιοχής, εξέφρασε ευχαριστίες προς  το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Μάκη Γούναρη και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ.Γρ.Δούνη  για τη συμβολή τους στην υπέρβαση των πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων που παρουσιάσθηκαν όλο το διάστημα της σχετικής προσπάθειας, και τα οποία αποτυπώνονται στη μακρά αλληλουχία προαπαιτούμενων αποφάσεων και διοικητικών πράξεων που μνημονεύονται στην απόφαση παραχώρησης.

Το παλιό αστυνομικό τμήμα θα χρησιμοποιείται στο εξής νομίμως ως Περιφερειακό Ιατρείο,  χωρίς καταβολή ενοικίου στην Εταιρεία Ακινήτων του  Δημοσίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook