Χανιά | Στο ΜΑΙΧ το 7ο Διεθνές Συνέδριο στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά

χανιά-στο-μαιχ-το-7ο-διεθνές-συνέδριο-σ-89863

maix 1Από 3 έως 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του ΜΑΙΧ το 7ο Διεθνές Συνέδριο στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά (International Conference on Applied Economics -ICOAE2014). Αυτή τη χρονιά το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το ΜΑΙΧ και το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου (Καστοριά)  του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή οικονομολόγους από διαφορετικές περιοχές της εφαρμοσμένος οικονομικής έρευνας για να ανταλλάξουν απόψεις για μεθόδους και ιδέες. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση και τους σκοπούς του συνεδρίου μπορούν να βρεθούν στις ιστοσελίδες του http://www.i-coae.comκαι http://kastoria.teikoz.gr/icoae.

Όλες οι ερευνητικές εργασίες που παρουσιάζονται στο ICOAE2014 έγιναν δεκτές μετά από κρίση  από ανώνυμους κριτές. Συνολικά 122 εργασίες υποβλήθηκαν για κρίση από 29 χώρες και έγιναν δεκτές 83. Το ποσοστό αποδοχής ήταν 68%. Το επόμενο συνέδριο ICOAE2015 θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία φιλοξενούμενο από το Πανεπιστήμιο του Kazan. Όλα τα άρθρα που έγιναν δεκτά για παρουσίαση στο συνέδριο θα δημοσιευτούν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του εκδοτικού οίκου ELSEVIER, ScienceDirect.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook