Χανιά | Στο Δημαρχείο η Εθνική Ομάδα Νέων του Μπάσκετ

χανιά-στο-δημαρχείο-η-εθνική-ομάδα-νέω-558736

Στο Δημαρχείο Χανίων βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι διεθνείς του Ηλία Παπαπαθεοδώρου που από σήμερα συμμετέχουν σε τουρνουά προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων που θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, καλωσόρισε την αποστολή, κάνοντας λόγο για μία πολύ σημαντική διοργάνωση και κάλεσε τους Χανιώτες να δώσουν το παρών στα παιχνίδια προετοιμασίας που ξεκινούν από σήμερα και τα οποία έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Από την πλευρά τους, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και ζήτησαν την στήριξη του μπασκετόφιλου κοινού στην προσπάθειά τους.

Στα μέλη της αποστολής μοιράστηκε ως αναμνηστικό δώρο μία έκδοση του Δήμου Χανίων και στη συνέχεια τραβήχτηκε η σχετική αναμνηστική φωτογραφία.

Τα φιλικά

Η ελληνική ομάδα θα αναμετρηθεί με την Ιταλία, την Ισλανδία και την Ισπανία σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά που θα διεξαχθεί 10-12 Ιουλίου στα Χανιά και στο Ρέθυμνο. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

10 Ιουλίου (Χανιά)

19.00 Ισπανία-Ισλανδία

21.00 Ελλάδα-Ιταλία

11 Ιουλίου (Ρέθυμνο)

17.00 Ιταλία-Ισπανία

19.00 Ισλανδία-Ελλάδα

12 Ιουλίου (Χανιά)

19.00 Ισλανδία-Ιταλία

21.00 Ελλάδα-Ισπανία»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook