Χανιά | Στους αγώνες για τη σύσταση της Εθνική Ομάδας Κωπηλασίας ο ΝΑΟ Σούδας | Photos

χανιά-στους-αγώνες-για-τη-σύσταση-της-340128

Στους 1ους αγώνες αξιολόγησης για τη σύσταση των εθνικών ομάδων κωπηλασίας, την 27 και 28-2-2016 στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, μετείχαν 4 αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, μετά και τις τελευταίες εργομετρικές δοκιμασίες των αθλητών –τριών, παρουσία για 7η φορά του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Κοντομανώλη.
kopilasia4Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου »στην κατηγορία ανδρών-κάτω των 23 : ο Χαριτάκης Θεόδωρος (1997), Στην κατηγορία εφήβων : ο Κουτσούδης Γιάννης (1999) Στην κατηγορία παίδων – κορασίδων οι: Βαβουλάκης Γιάννης (2000), και Μακριδάκη Μαρία (2000).

kopilasia2Οι αθλητές του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ πραγματοποίησαν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και κατάφεραν να πλασαριστούν σε υψηλές θέσεις κατάταξης. Αξίζει αν σημειωθεί ότι η συμμετοχή των αθλητών από όλη την Ελλάδα ξεπερνούσε τους 150 και στην κατηγορία ανδρών συμμετείχαν και Παγκόσμιοι πρωταθλητές όπως ο αθλητής της Λιθουανίας GRISCONIS MINDAUGAS.

kopilasia

Κατατάξεις:

Η Μακριδάκη Μαρία 4η στην κατηγορία κορασίδων 2000 Ο Χαριτάκης Θεόδωρος 13ος στην κατηγορίας ανδρών – κάτω των 23 Ο Κουτσούδης Ιωάννης 10ος στην κατηγορία εφήβων και Ο Βαβουλάκης Ιωάννης 10ος στην κατηγορία παίδων 2000. Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του Ομίλου Χωματάς Δάνος καθώς και η Γεν. Γραμματέας του Ομίλου Πέπη Κελαϊδή.

Το Δ. Σ. του Ομίλου θέλει να ευχαριστήσει την Ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LNES-BLUE STAR FERRIES , επίσημη χορηγό του Τμήματος, για την στήριξή της στον όμιλο καθώς και τους γονείς των αθλητών-τριών για τη συνεργασία και την υποστήριξη (υλική και ηθική) που μας παρέχουν.

Με την επιστροφή των αθλητών-τριών από τους αγώνες αυτούς πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος κωπηλασίας στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΥΔΑΣ, με τυχερό για φέτος τον 2ετή φοιτητή του ΜΠΔ τμήματος του Πολυτεχνείου Κρήτης, ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. To Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς, οι αθλητές-τριες και οι προπονητές αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook