Χανιά | Στον Υπουργό Παιδείας ο Βάμβουκας για τα νέα σχολικά κτήρια

χανιά-στον-υπουργό-παιδείας-ο-βάμβουκ-457856

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, είχε σήμερα, Τρίτη  ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά τη διάρκεια της οποίας του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής των οκτώ νέων σχολικών μονάδων, μέσω Συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), γνωστοποιώντας του επίσης την πρόσφατη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με την οποία προωθείται το εν λόγω θέμα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε στον κ. Γαβρόγλου την αναγκαιότητα να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία άμεσα, ζητώντας τη συνδρομή του. Ο Υπουργός Παιδείας εκφράστηκε με θετικό τρόπο για την κάλυψη των αναγκών σχολικής στέγης του Δήμου μας, μέσω Σ.Δ.Ι.Τ., ενώ παράλληλα ο κ. Βάμβουκας του απηύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί την πόλη μας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Χανίων είχε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τη Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, κα. Ισαακίδου, και υπηρεσιακούς παράγοντες της Γ.Γ. Αθλητισμού, για την προώθηση του ζητήματος του εγκαταλελειμμένου ποδηλατοδρομίου, στα Καθιανά της Δ.Ε. Ακρωτηρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης συνεργασίας του κ. Βάμβουκα με εκπροσώπους της Γ.Γ. Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε την τεχνική και οικονομική συνδρομή από πλευράς της Γενικής Γραμματείας, προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook