Χανιά | Στον Πειραιά η έκθεση Κρητικών Προϊόντων

χανιά-στον-πειραιά-η-έκθεση-κρητικών-π-129315

AA_2013_AFISA_PEIRAIA_50x70(3)Ανοίγει τις πύλες της, την  Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, στο Δήμο Πειραιά  στον Τινάνειο Κήπο, η »Έκθεση Κρητικών Ποιοτικών Προϊόντων – »Από το χωράφι στο ράφι και από τον παραγωγό στον καταναλωτή », η οποία βρίσκεται για δεύτερη φορά εκτός Κρήτης.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Χανίων και το Δημο Πειραιά και τα εγκαίνια της , θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα, παρουσία και του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Χανίων  Ελευθέριου Αμπαδιωτάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Νεκτάριου Αλεξανδράκη και του συμβούλου  του Δημάρχου, Στέλιου Ρίγλη.

“Στόχος μας είναι να βρίσκονται τα κρητικά προϊόντα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, καθώς και να καταναλώνουμε τοπικά και κατ’ επέκταση ελληνικά προϊόντα” επεσήμανε ο Δήμαρχος Χανίων  και συμπλήρωσε ότι βασική επιδίωξη μας είναι εξάλλου να φέρουμε σε άμεση επαφή τους παραγωγούς με τους καταναλωτές για διασφαλισμένα και σωστά τυποποιημένα ποιοτικά προϊόντα».

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Αμπαδιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την θετική πορεία που έχει πάρει αυτή η δράση και την ελπίδα ότι ησυγκεκριμένη προσπάθεια προώθησης θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια . »Σκοπός μας είναι, είπε ολοκληρώνοντας,  τα ποιοτικά κρητικά προϊόντα να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στα ράφια και οι καταναλωτές να μπορούν να τα προμηθεύονται σε λογικές τιμές»

Ο κ. Νεκτάριος Αλεξανδράκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες του Πειραιά και της Αθήνας να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή η οποία όπως είπε αποτελεί “κοινή προσπάθεια του Δημοτική Συμβουλίου για την προώθηση  των Κρητικών προϊόντων”.

Ευχαριστίες προς τους χορηγούς της έκθεσης αυτής απηύθυνε ο κ. Ρίγλης όπου όπως  ανακοίνωσε  θα προσφέρουν προϊόντα σε οικονομικά αδύναμες  οικογένειες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook