Χανιά | Στον Βουλγαράκη χορωδία 40 ατόμων από την Ελβετία

χανιά-στον-βουλγαράκη-χορωδία-40-ατόμω-240281

voulgarakis xorodiaΤον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, η 40μελής Χορωδία της Εκκλησίας του Αγίου Φραγκίσκου Ελβετίας, η οποία βρίσκεται στην πόλη μας, προσκεκλημένη της Χορωδίας Χανίων.

Ο κ. Βουλγαράκης, αφού καλωσόρισε τους Χορωδούς και τους ευχαρίστησε για την Συναυλία που θα δώσουν απόψε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, μαζί με την Χορωδία Χανίων, αναφέρθηκε με λίγα λόγια στην Ιστορία της Πόλης μας  και τον Πολιτισμό της, «που μετράει 5.000 χρόνια», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Μπορείτε στα σημερινά Χανιά να επισκεφθείτε τα μνημεία Πολιτισμών των λαών που έζησαν εδώ. Είμαστε από τις λίγες πόλεις της Ευρώπης όπου τα μνημεία αυτά διατηρούνται αλώβητα μέσα στο χρόνο, μέχρι τις μέρες μας» συμπλήρωσε ο κ. Βουλγαράκης. Ο επικεφαλής της Ελβετικής Χορωδίας ευχαρίστησε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη και του μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του ομολόγου του κ. Βουλγαράκη, της περιοχής που ζουν, όπως και την πρόσκληση να επισκεφθεί την Ελβετία, τον επόμενο χρόνο.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στους Ελβετούς χορωδούς έντυπα προβολής του Νομούς μας, ενώ εκείνοι, ως αντί-δωρο, ερμήνευσαν ένα παραδοσιακό ελβετικό τραγούδι.

Η Μουσική Συνάντηση των δύο Χορωδιών θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στις 8 μμ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook