Χανιά | Στον Βουλγαράκη οι προπονητές ποδοσφαίρου

χανιά-στον-βουλγαράκη-οι-προπονητές-π-392484

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 07 Ιουλίου 2016, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος, κ. Βαγγέλης Πρόκος, και Μέλη του  Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανιών «Ο Παγκρήτιος» – ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Μπονατάκης, ο Ταμίας, κ. Χρήστος Παπαδογιάννης και το Μέλος, κ. Γιώργος Αγγελάκης.

Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να ενημερώσουν τον Αντιπεριφερειάρχη  σχετικά με το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές του, όπως και με τα δρώμενα στον χώρο των προπονητών και τις σχέσεις προπονητών Ελλάδας-Ευρώπης.

Όπως επισημάνθηκε, στην Ελλάδα εφαρμόζονται προγράμματα από την UEFA, που απευθύνονται στις ομοσπονδίες που είναι μέλη της, και η ύλη που διδάσκεται στα Χανιά είναι ίδια με εκείνη που διδάσκεται και στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα οι προπονητές να έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν και στην Ευρώπη. Σ’αυτό το πλαίσιο, επιδίωξη των προπονητών είναι να παρακολουθούν σεμινάρια για την ανανέωση των διπλωμάτων τους, όπως προβλέπει η UEFA, και να διοργανώνουν οι ίδιοι ημερίδες και σε τοπικό επίπεδο, με στόχο την εξέλιξη του κλάδου τους.

Τέλος ο κ. Βουλγαράκης συμφώνησε στη συν-διοργάνωση μιας εκδήλωσης κοινωνικού χαρακτήρα το χειμώνα, με ομιλητές από την Ομοσπονδία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook