Χανιά | Στον Αρναουτάκη ο Κουκιανάκης για έργα στον δήμο Αποκορώνου

χανιά-στον-αρναουτάκη-ο-κουκιανάκης-γ-699296

Το σύνολο των αναπτυξιακών υποδομών και η εξέλιξη εκτέλεσης των υφιστάμενων έργων συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τον Δήμαρχο Αποκορώνου Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος συζήτησαν για το έργο βελτίωσης-αναβάθμισης του οδικού δικτύου στη παλαιά εθνική οδό στα όρια του δήμου Αποκορώνου που αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης. Επίσης εξετάστηκε το μεγάλο έργο για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Γεωργιούπολης-Πετρές στον ΒΟΑΚ και η ανάγκη να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για υλοποίηση από το Υπουργείο Υποδομών.

Ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος που ευχαρίστησε τον Σταύρο Αρναουτάκη για την άριστη συνεργασία που υπάρχει, συζήτησαν ακόμη την εξέλιξη υλοποίησης του βιολογικού στην Γεωργιούπολη, η βελτίωση-αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου που υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία το φετινό Χειμώνα, αλλά και όλα τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια στο δήμο (ασφαλτοστρώσεις Γεωργιούπολης, γήπεδα 5Χ5 κ.α.). Στη συνάντηση στη Περιφέρεια, συμμετείχε ο συνεργάτης του Δημάρχου Νεκτάριος Κουμάκης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Στον Αρναουτάκη ο Κουκιανάκης για έργα στον δήμο Αποκορώνου

  1. Σωστη η κινηση της Δημοτικης Αρχης να συναντησει τον Περιφερειαρχη και να συζητησει την προωθηση σημαντικων εργων για τον Αποκορωνα…όπως η βελτιωση του οδικου δικτυου καθως και του βιολογικου καθαρισμου του πρωην Δημου Γεωργιουπολης ενος εργου που με ιδιαιτερο ζηλο προσπάθησε να θεσει σε τροχια δημιουργιας ο εκλιπων πρωην Δημαρχος κυριος Φερδινανδος Μαρικακης καθως η περιοχη της Γεωργιουπολης διαθετει τεραστια ξενοδοχειακή υποδομη και δεχεται καθε χρονο αρκετους τουριστες-επισκεπτες!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook