Χανιά | Στον Αποκόρωνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παρέλαση | Photos+Video

χανιά-στον-αποκόρωνα-ο-κυριάκος-μητσο-759919
φωτο αρχειου

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στις Βρύσες Αποκορώνου στις 10 το πρωί.

Παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση όπου συμμετείχαν και ιππείς με γεωργαλίδικα άλογα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ» του 1940, σε δηλώσεις του με το πέρας των εκδηλώσεων αναφέρθηκε στο «δικό μας όχι που πρέπει να πούμε σήμερα απέναντι στον λαϊκισμό, στο διχασμό, στη μισαλλοδοξία και τη διχόνοια», ενώ είπε ότι οι σύγχρονες δυσκολίες θα ξεπεραστούν όπως και τότε.

Δείτε τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις Βρύσες Αποκορώνου:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την παρέλαση στον κεντρικό δρόμο των Βρυσσών όπου παρέλασαν μαθητές και παραδοσιακοί σύλλογοι.

Νωρίτερα, προσερχόμενος στην εκκλησία ο κ. Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους, οπαδούς και φίλους της ΝΔ που είχαν προσέλθει από νωρίς στον χώρο.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με παιδιά και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο. Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει τον καιρό που θυμίζει καλοκαίρι.

Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο στην πλατεία του χωριού

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του ο κ. Μητσοτάκης, επισκέφθηκε τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών, όπου συνεχάρη τον διοικητή και τα στελέχη για την ανταπόκρισή τους στις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού στην περιοχή του Αποκόρωνα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Στον Αποκόρωνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παρέλαση | Photos+Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook