Χανιά | Στον Αντιπεριφερειάρχη καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Calw

χανιά-στον-αντιπεριφερειάρχη-καθηγη-686766

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκαν σήμερα, Τρίτη 8 Μαΐου 2018, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Χανίων, κ. Γιώργος Ανδρεαδάκης, όπως και οι καθηγητές από το Μουσικό Σχολείο της Περιφέρειας Calw της νότιας Γερμανίας, κύριοι Olaf Kerkau και Bernhard Kugler, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Θεμάτων της Περιφέρειας του Calw, κ. Τobias Haussmann.

Σκοπός της ολιγοήμερης επίσκεψης των Γερμανών καθηγητών είναι η συνάντηση τους με τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Χανίων, προκειμένου να συζητήσουν τα πεδία της μεταξύ τους συνεργασίας, τη διοργάνωση κοινών μουσικών εκδηλώσεων, και άλλα εκπαιδευτικά θέματα. Επίσης οι Γερμανοί καθηγητές θα παραβρεθούν στην εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Χανίων που συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων αύριο Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 20:30.

Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε αυτή την εκπαιδευτική-καλλιτεχνική πρωτοβουλία συνεργασίας, η οποία έρχεται να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της Περιφέρειας Calw, σε θέματα τουριστικής προβολής και προώθησης τοπικών προϊόντων. Η συζήτηση έληξε με ευχές προς τους Γερμανούς καθηγητές από τον κ. Βουλγαράκη για καλή διαμονή και εποικοδομητική συνεργασία, και με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook