Χανιά | Στις Βρύσες μίλησαν οι υποψήφιοι της ΝΔ | Photo

χανιά-στις-βρύσες-μίλησαν-οι-υποψήφιο-285535

Στις Βρύσες Αποκορώνου, σε πολυπληθή συγκέντρωση, μίλησαν χθες το απόγευμα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στις τοποθετήσεις τους επεσήμαναν την αλλαγή του πολιτικού κλίματος το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά την προκήρυξη των εκλογών. Εξήγησαν τους λόγους οι οποίοι έχουν φέρει αυτή την αλλαγή που δεν είναι άλλοι από το γεγονός ότι οι πολίτες έχουν πειστεί απολύτως για την καταστροφική και αλλοπρόσαλλη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Επί εξ ολόκληρους μήνες παρίσταναν ότι διαπραγματευόντουσαν, ενώ στην πραγματικότητα κωλυσιεργούσαν, πιστεύοντας ότι θα πετύχαιναν στο τέλος να εκβιάσουν την Ευρώπη. Τώρα λένε ότι οι ίδιοι εκβιάστηκαν και τρομοκρατήθηκαν.

Είναι δεδομένο ότι αν η συμφωνία του Ιουνίου για το τρίτο μνημόνιο, που είναι πολύ χειρότερο από τα προηγούμενα, είχε επιτευχθεί δύο μήνες νωρίτερα, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Τώρα το μόνο που κατάφεραν είναι να φορτώσουν την ελληνική κοινωνία με 85 δισεκατομμύρια ευρώ και με ένα δυσβάσταχτο μνημόνιο. Εκείνοι που περισσότερο από κάθε άλλον θα πληρώσουν την ανικανότητα και την απερισκεψία του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανώς οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Οι προβλέψεις του μνημονίου γι’ αυτούς, είναι τέτοιες που εάν υλοποιηθούν ως έχουν τότε σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν εξαφανιστεί ως κοινωνική τάξη.

Η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει ξεκάθαρα, από την πρώτη στιγμή, ότι εφόσον γίνει κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να βρεθούν ισοδύναμα προκειμένου να αμβλυνθούν οι συνέπειες του μνημονίου.

Τέλος, οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα και ζήτησαν από τους συγκεντρωμένους τις ημέρες που έχουν απομείνει να ενεργοποιηθούν και οι ίδιοι για να πετύχει η Νέα Δημοκρατία μία ξεκάθαρη εκλογική νίκη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook