Χανιά | Στη σύλληψη ατόμου για την κλοπή του χρηματοκιβωτίου του γηροκομείου έχουν προχωρήσει οι αρχές

χανιά-στη-σύλληψη-ατόμου-για-την-κλοπή-77902

girokomeioΣτη σύλληψη ενός άνδρα, Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση της κλοπής του χρηματοκιβωτίου από το δημοτικό γηροκομείο Χανίων έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Η σύλληψη του ατόμου πραγματοποιήθηκε χθες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην όλη υπόθεση πιθανότατα εμπλέκονται άλλα 4 άτομα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές είναι πολύ κοντά και στη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών που και αυτοί είναι Ρομά.

Εν τω μεταξύ στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ είναι και ένα αυτοκίνητο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες στη διάρκεια της κλοπής.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες εισέβαλαν στο γηροκομείο αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του ιδρύματος και τέσσερις εσωτερικές πόρτες και κατάφεραν να φθάσουν μέχρι το γραφείο του διευθυντή, σηκώνοντας το χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια, έσυραν το χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών μέχρι την είσοδο του ιδρύματος, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έγιναν άφαντοι.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε το ποσό των 8.000 ευρώ που ήταν χρήματα γερόντων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, χρυσαφικά και οστά του προστάτη του γηροκομείου Οσίου Ποταπίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook